Τα ξηρά μαλλιά είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα ομορφιάς σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Φαίνονται θαμπά, κουρασμένα, ζημιωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις σπάζουν. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες περιλαμβάνουν κακή διατροφή, ορμονική ανεπάρκεια, αλλά πάνω απ’ όλα τη χρήση επιθετικών καλλυντικών προϊόντων.
Η EVERYGREEN προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που βοηθά τα μαλλιά και το τριχωτό να ανακαλύψουν ξανά τη φυσιολογική τους ισορροπία. Για ορατά υγιή, θρεμμένα και τονωμένα μαλλιά που είναι γεμάτα όγκο και απαλά στην αφή. Περιέχουν:
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ: πλούσιο σε βιταμίνες, με εξαιρετικές θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με υψηλή περιεκτικότητα μη σαπουνοποιήσιμων στοιχείων που δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη στα μαλλιά. Αυτό βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος και της θρέψης στα ξηρά, αφυδατωμένα και πολύ ζημιωμένα μαλλιά.
ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΣΟΓΙΑΣ και ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΛΟΧΑΣ: με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την αποκατάσταση του τόνου, του όγκου και της λάμψης στα ξηρά και κουρασμένα μαλλιά.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ: πλούσιο σε βιταμίνες και κορεσμένα λιπαρά οξέα, προστατεύει και θρέφει, αφήνοντας τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά και γεμάτα λάμψη.

Αρχική / EVERYGREEN / Περιποίηση / Dry hair - Nutritive

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Περιεκτικότητα
ΚΙΒΩΤΟΛΟΓΙΟ