Τα ξηρά μαλλιά είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα ομορφιάς σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Φαίνονται θαμπά, κουρασμένα, ζημιωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις σπάζουν. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες περιλαμβάνουν κακή διατροφή, ορμονική ανεπάρκεια, αλλά πάνω απ’ όλα τη χρήση επιθετικών καλλυντικών προϊόντων.
Η EVERYGREEN προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που βοηθά τα μαλλιά και το τριχωτό να ανακαλύψουν ξανά τη φυσιολογική τους ισορροπία. Για ορατά υγιή, θρεμμένα και τονωμένα μαλλιά που είναι γεμάτα όγκο και απαλά στην αφή. Περιέχουν:
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ SHEA BUTTER: πλούσιο σε βιταμίνες, με εξαιρετικές θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με υψηλή περιεκτικότητα μη σαπουνοποιήσιμων στοιχείων για τη δημιουργία προστατευτικής μεμβράνης στα μαλλιά. Αυτό βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος και της θρέψης στα ξηρά, αφυδατωμένα και πολύ ζημιωμένα μαλλιά.
ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΣΟΓΙΑΣ και ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΛΟΧΑΣ: με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την αποκατάσταση του τόνου, του όγκου και της λάμψης στα ξηρά και κουρασμένα μαλλιά.
ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ (βιολογικής καλλιέργειας): πλούσιο σε βιταμίνες και κορεσμένα λιπαρά οξέα, προστατεύει και θρέφει, αφήνοντας τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά και γεμάτα λάμψη.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Επιλογές
Εμφάνιση 9 24 36
Φίλτρο Τιμής
Περιεκτικότητα
ΚΙΒΩΤΟΛΟΓΙΟ