Τα αδύναμα μαλλιά είναι «άτονα», δεν έχουν σώμα, συνοχή και φαίνονται εύθραυστα χωρίς φυσικό κράτημα. Επιπλέον, τείνουν να γίνουν πιο λεπτά λόγω της έκθεσης τους σε συχνές χημικές επεξεργασίες, εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς και σε θερμική και μηχανική καταπόνηση (stress). Ειδικότερα, τα φυσικά λεπτά και αδύναμα μαλλιά φαίνονται λιγότερο γεμάτα, δεν κρατούν το στιλ τους και είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Τείνουν επίσης να γίνονται λιπαρά.

Η Everygreen δημιούργησε το επαγγελματικό πρόγραμμα περιποίησης για Ενίσχυση και Γέμισμα των λεπτών μαλλιών χωρίς όγκο, με τονωτική δράση. Με δραστικά συστατικά που πυκνώνουν τα μαλλιά γεμίζοντας τις αδόμητες περιοχές, δίνουν τόνο, σώμα, δύναμη, χαρίζουν άμεση απαλότητα και όγκο και διατηρούν τα μαλλιά λαμπερά, ζωντανά και καθαρά τις επόμενες ημέρες:

Υαλουρονικό Οξύ: αποκαθιστά το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης των μαλλιών συγκρατώντας το νερό, ενώ αναζωογονεί σε βάθος τη δομή της τρίχας.

Φυτική Κερατίνη (από πρωτεΐνες ρυζιού και σόγιας): απορροφάται από το βαθύτερο στρώμα των μαλλιών, συγκρατώντας την υγρασία και προστατεύοντας τα μαλλιά από την υπερβολική αφυδάτωση. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες ρυζιού διατηρούν τα μαλλιά ενυδατωμένα, τα θρέφουν σε βάθος και προσθέτουν όγκο. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες σόγιας παρέχουν μαλακτικό αποτέλεσμα, διατηρούν την υγρασία και αποκαθιστούν τη δομή των εύθραυστων μαλλιών.

Green Caviar (Caulerpa Lentillifera Mract): είναι πολύτιμη πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων, πολυσακχαριτών, πρωτεϊνών, βιταμινών A, C και E, που χαρίζουν εμφανώς υγιή μαλλιά με όγκο. Μια δράση αναγέννησης σε αφυδατωμένα κύτταρα, που βελτιώνει σε βάθος την ελαστικότητα και τον τόνο των μαλλιών.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Φίλτρο Τιμής
Περιεκτικότητα
ΚΙΒΩΤΟΛΟΓΙΟ