Χατζηδημητρίου Α. & Ν. Ι.Κ.Ε.

τηλ. επικοινωνίας: 23940 20565 | Πώληση μόνο Χονδρική

EVERYGREEN

Αρχική / EVERYGREEN
enery green

EVERYGREEN είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μιας Ιταλικής ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης, με εκτεταμένη τεχνογνωσία στον ΤΡΙΧΟΛΟΓΙΚΟ τομέα.

Η EVERYGREEN θέλει να προσφέρει  μια πραγματική λύση στους επαγγελματίες κομμωτές και στους καταναλωτές , που είναι  όλο και πιο προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με το σεβασμό του περιβάλλοντος, την κοινωνική και οικονομική ισότητα.

Η EVERYGREEN:

– είναι η σειρά στην οποία η επιστήμη συναντά τη Φύση, χάρη στα Φυτό-Εκχυλίσματα και στα πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά.

– επικεντρώνεται στην αποφυγή της υπερβολικής συσκευασίας. Επιλέγει μόνο πρωτογενείς συσκευασίες, αποφεύγοντας χαρτόνια, που συνήθως χρησιμοποιούνται για δευτερεύουσες συσκευασίες καλλυντικών.

– είναι η βελτιστοποιημένη σειρά για χρήση στο κομμωτήριο αλλά τέλεια και για τη λιανική πώληση: προσφέρει στον πελάτη, σε πλεονεκτική τιμή, την ευκαιρία να φέρει στο σπίτι το ίδιο προϊόν που χρησιμοποίησε ο κατάλληλος κομμωτής του.

– είναι το brand που παντρεύεται την έννοια του “LESS IS MORE”, επίσης μέσα στις φόρμουλες της, όπου υπάρχει μόνο αυτό που τα μαλλιά πραγματικά χρειάζονται. Για την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού, με σεβασμό στο περιβάλλον.

– είναι μια άκρως ειδική σειρά με συγκεκριμένες λειτουργικές φόρμουλες: από το πρόβλημα των μαλλιών έως τη λύση του, είναι προσαρμοσμένη, εξατομικευμένη και απαντά σε κάθε ανάγκη του πελάτη.

Όλα αυτά μεταφράζονται σε:

Προϊόν υψηλής ποιότητας

Μινιμαλισμό συστατικών: κάθε συστατικό έχει μελετηθεί και σε συνεργασία με άλλα, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενάντια στο συγκεκριμένο πρόβλημα και ταυτόχρονα δίνει την υψηλότερη απόδοση στα μαλλιά.

Φόρμουλες υψηλής αντοχής που προορίζονται επίσης για το πιο ευαίσθητο τριχωτό, επειδή είναι ΧΩΡΙΣ: SLS & SLES, Παράγωγα πετρελαίου, Σιλικόνες, Parabens, Τεχνητά χρώματα, Αρώματα με αλλεργιογόνα και βασίζονται σε Φυτό-Εκχυλίσματα και συστατικά πιστοποιημένης οργανικής προέλευσης. 100% made in Italy.

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Start typing to see products you are looking for.
Επαγγελματικά Προϊόντα Κομμωτηρίου | Χατζηδημητρίου
Προϊόντα
Λογαριασμός