Χατζηδημητρίου Α. & Ν. Ι.Κ.Ε.

τηλ. επικοινωνίας: 23940 20565 | Πώληση μόνο Χονδρική

Εταιρεία

Αρχική / Εταιρεία

“Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας
πάνω στις ίδιες βάσεις που έχουμε χτίσει
όλα αυτά τα χρόνια”

Η εταιρεία Χατζηδημητρίου ιδρύθηκε από τον κ. Θεοχάρη Χατζηδημητρίου την 1η Ιουνίου του 1961.

Ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος παιδικών καλλυντικών ενώ με την πάροδο του χρόνου αντιπροσώπευε όλο και περισσότερα παραφαρμακευτικά προϊόντα για την περιοχή της Β.Ελλάδος.

Το 1962 η έδρα της επιχείρησης καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά από μία πυρκαγιά που προκλήθηκε στο κτίριο που στεγάζονταν τότε τα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ατυχές και δυσάρεστο αυτό γεγονός και οι αντίξοες συνθήκες την εποχής, δεν διέκοψαν τη λειτουργία της επιχείρησης, η οποία συνέχισε στον ίδιο χώρο.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 δραστηριοποιείται στον χώρο των σούπερ μάρκετ και επεκτείνεται στην εμπορία και τη χονδρική πώληση ειδών κομμωτηρίου, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά οίκους από την Ιταλία.
Η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών της οικογένειας μετατρέπει την ατομική επιχείρηση σε Ο.Ε.

Το 1995 δημιουργείται δίκτυο πωλήσεων στα κομμωτήρια.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με την ενασχόληση με προϊόντα πολύ καλής ποιότητας και η τακτική που ακολούθησε η επιχείρηση με συνέπεια, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση του ονόματος της στον χώρο.

Η πίστη στην αξία και τη δύναμη των σωστών συνεργασιών, αποτελεί μία σφαιρική αντίληψη, μία συνολική στάση που συνοδεύει την επιχείρηση σε όλη της τη διαδρομή. Συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος που διαρκούν πολλά χρόνια και χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και εντιμότητα.

Σήμερα η εταιρεία Χατζηδημητρίου συνεχίζει την πορεία της πάνω στις ίδιες βάσεις που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, με ορατά ανοδικά οικονομικά αποτελέσματα, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό και την δέσμευση της για δυνατή ανάπτυξη.

company
Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Start typing to see products you are looking for.
Επαγγελματικά Προϊόντα Κομμωτηρίου | Χατζηδημητρίου
Προϊόντα
Λογαριασμός